Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Το κάνει συνήθεια; Ο ΠΑΟΚ τον ήπιε στο πρώτο ματς των προημιτελικών κυπέλλου από τον Πανιώνιο 2-1

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν σαφώς καλύτερη από αυτή του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, όμως δυο λάθη, το πρώτο από τον Γιαννούλη και το δεύτερο από τον Πασχαλάκη, την έφεραν με την πλάτη στον τοίχο στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 57' από τραγικό λάθος του Κότνικ, ο Σβιντέρσκι από κοντά πέτυχε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.
Στο 74' ο Ντουρμισάι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90'+1 από το επίσης τραγικό λάθος του Πασχαλάκη ο Σταυρόπουλος πέτυχε το τελικό 2-1.
Θεωρητικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει προβάδισμα, όμως η αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης θα την υποδεχτεί στην Τούμπα, στο δεύτερο ματς. Εκεί, οι παίκτες του Λουτσέσκου θα χρειαστεί να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, με εκείνη την ξεγυρισμένη τεσσάρα που έριξαν, για να περάσουν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου...

Κίτρινες: Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Σταυρόπουλος (Πανιώνιος), Παπαγεωργίου (Πανιώνιος), Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Άκπομ (ΠΑΟΚ)

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου (67' Μαξίμοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Κούρντι, Μακρύλλος (67' Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μασούρας και Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάχοβ (63' Μίσιτς), Ολιβέιρα, Ενρίκε (81' Άκπομ), Πέλκας (72' Ελ Καντουρί), Λημνιός, Σβιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ