Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Βραδιά Επικοινωνίας με βραβεύσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης - Βραβεύτηκε και το ThessBomb

Σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης και με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας, το «Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας» τίμησε τους ανθρώπους της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που διακρίθηκαν στη χρονιά που πέρασε.

Σ’ αυτό το πλαίσιο το ΕΛ.Κ.Ε. τίμησε την NK Media Group/ Free Press «Karfitsa» διά χειρός του προέδρου του Ντίνου Κωστόπουλου για την διακεκριμένη συνεισφορά της στην σωστή και αντικειμενική ενημέρωση. «Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτούς τους θεσμούς "ζωντανούς" μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας, γιατί μας συνδέουν και μας υποβοηθούν έτσι ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί μπροστά για το καλό του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Κ.Ε. στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, συνεχίζει σταθερά τις προσπάθειές του, με ένα δυναμικό κοινωνικό - πολιτιστικό πρόγραμμα, με δράσεις για την ευαισθητοποίηση, προαγωγή και ανάδειξη μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, μέσω της επικοινωνίας, του πολιτισμού, της επιμόρφωσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης», επισήμανε ο κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Στην εκδήλωση όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές και πρώην Υπουργοί κ.κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός και πλήθος άλλοι πολιτευτές, τιμήθηκαν ακόμη, ο επίτιμος πρόξενος Λεττονίας Άγις Κυνηγόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αντώνης Γυφτόπουλος, τα ειδησεογραφικά portal στα κοινωνικά δίκτυα THESSBOMB και THESSTODAY, η τηλεόραση κεντρικής Μακεδονίας ATLAS TV, η εφημερίδα "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και το EURO TV, η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα και ο ραδιοφωνικός σταθμός CITY International 106,1 fm για την αναμετάδοση του ραδιοφωνικού ειδησεογραφικού προγράμματος του ΣΚΑΪ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ