Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Το 2019 θα είναι η χρονιά των αναδιπλούμενων κινητών τηλεφώνων

Στην παρουσίαση της σειράς Galaxy S10, η Samsung παρουσίασε μαζί και το Galaxy Fold, το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο που είδε επίσημα το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, ήταν δεδομένο πως η νοτιοκορεατική εταιρεία δεν θα είναι η μόνη που θα φέρει αυτήν τη χρονιά στην αγορά τα foldable smartphones.
Στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται και φέτος στη Βαρκελώνη, η Huawei αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους το δικό της μοντέλο στην κατηγορία των αναδιπλούμενων «έξυπνων» κινητών, το Mate X. Σύμφωνα με την εκτίμηση του κινεζικού κολοσσού τεχνολογίας, το αναφερόμενο κινητό τηλέφωνο θα καθορίσει τις εξελίξεις στην βιομηχανία 5G και θα δρομολογήσει νέα δεδομένα στον χώρο της τεχνολογίας.



Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου, η Huawei έκανε και ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη Samsung στο δικό της αναδιπλούμενο κινητό, ενώ το γεγονός πως τις δύο αυτές εταιρείες θα ακολουθήσουν η LG, η Motorola και η Xiaomi, δείχνει πως το 2019 θα είναι το έτος των foldable smartphones.

Όσον αφορά την Xiaomi, τις προηγούμενες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, με τον CEO της εταιρείας να κρατά στα χέρια του ένα αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο, που φαίνεται ότι θα είναι η δική της εκδοχή στην κατηγορία, που όλα δείχνουν πως μπαίνει δυναμικά στην αγορά, αν και οι τιμές αυτήν τη στιγμή μοιάζουν αρκετά υψηλές. Υπενθυμίζεται ότι το Galaxy Fold θα στοιχίζει 1980 δολάρια, ενώ το Mate X λέγεται ότι θα πωλείται στα  2.299 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ