Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΕΣΗΕΜ-Θ: Εκλογές εργ. αντιπροσώπων στην Περιφέρεια: Ως την Κυριακή στις 15:00 οι υποψήφιοι

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, από τις 11.00 έως τις 14.00, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη εργασιακών αντιπροσώπων στην περιφέρεια.

Για να διευκολυνθεί η προετοιμασία της Εφορευτικής Επιτροπής οι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους με e-mail στο info@esiemth.gr ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΣ 15.00 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018. Μετά το όριο αυτό, υποψηφιότητες δε θα μπορούν να υποβληθούν.

- Για τη Δυτική Μακεδονία (Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά) οι εκλογές θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Κοζάνης (Τράντα 19). Εκλέγονται ένας εργασιακός αντιπρόσωπος για την ΕΡΤ Κοζάνης και Φλώρινας και ένας για τα λοιπά ΜΜΕ της περιοχής.

- Για την Ανατολική Μακεδονία (Καβάλα, Δράμα) οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας (Κασσάνδρου). Εκλέγονται τρεις εργασιακοί αντιπρόσωποι.

- Για τη Θράκη (Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος) οι εκλογές θα γίνουν στο Πολυλειτουργικό Κτήριο Κομοτηνής (Γ. Μαρασλή 1). Εκλέγονται δύο εργασιακοί αντιπρόσωποι.

Στις εκλογές για εργασιακούς αντιπροσώπους έχουν δικαίωμα ψήφου δόκιμα και τακτικά μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ και δεν αποτελεί προϋπόθεση να είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.


Η Εφορευτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ