Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Εύκολα τυροπιτάκια στο τηγάνι

Νοστιμότατα, πανεύκολα, τραγανά τυροπιτάκια, με μπόλικη φέτα και φύλλο κρούστας, με ελαιόλαδο.

Υλικά
  • φύλλο κρούστας: 4 φύλλα 
  • ελαιόλαδο: 4 κουταλιές σούπας και επιπλέον για το τηγάνισμα 
  • τυρί φέτα : 400 γρ. (ή λευκό τυρί) 

Εκτέλεση
Κόβετε το τυρί σε 8 ορθογώνεια κομμάτια. Το κρατάτε κατά μέρος.
Κόβετε τα φύλλα στη μέση κατά μήκος (θα πάρετε έτσι 8 κομμάτια). Αλείφετε κάθε κομμάτι φύλλο με ελαιόλαδο. Βάζετε στην μία άκρη του φύλλου (στο κέντρο) ένα κομμάτι φέτα. Διπλώνετε τις άκρες, δεξιά και αριστερά πάνω από την φέτα και τυλίγετε το υπόλοιπο φύλλο, ολόγυρα στη φέτα. Βάζετε το πακετάκι στην άκρη και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά, να ροδίσουν καλά. Βγάζετε τα τυροπιτάκια πάνω σε χαρτί να στραγγίσουν για λίγο. Τα σερβίρετε πολύ ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ