Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συλλήψεις ατόμων έπειτα από τον εντοπισμό περισσότερων από 6.500 διαφανών μεμβρανών αμφιβόλου γνησιότητας

Συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις ημεδαποί ηλικίας 63, 51 και 39 ετών (2 άνδρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος» και παράβασης «Νόμου περί όπλων».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος, απέστειλε από την Κίνα, ένα δέμα, στο οποίο αναγραφόταν ως παραλήπτης ο 63χρονος και το οποίο παρέλαβε χθες (28-11-2016), στην οικία της, σε περιοχή της Σίνδου, η 39χρονη κόρη του.

Όπως διαπιστώθηκε, το εσωτερικό του δέματος περιείχε, συνολικά (6.857) διαφανείς μεμβράνες αμφιβόλου γνησιότητας, από τις οποίες:

- στις (4.408) εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, όμοιες, με αυτές των γνησίων διαβατηρίων Βουλγαρίας,

- στις (1.225) εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, που απεικονίζουν το θυρεό της Βουλγαρίας και

- στις (1.224) εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, που απεικονίζουν το χάρτη και το θυρεό της Βουλγαρίας.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 39χρονης, όπου διαμένει, μαζί με τον 51χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) απομίμηση πυροβόλου όπλου.

Οι παραπάνω μεμβράνες, καθώς και η απομίμηση όπλου, κατασχέθηκαν και απεστάλησαν στην Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για περαιτέρω εξέτασή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ