Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κ. Γκιουλέκας: "Βεβαίως και υπάρχει λύση!"

"Με αυτή την κυβέρνηση έχουμε μπερδευτεί! Υπάρχει τέτοια πολυγλωσσία που δεν ξέρουμε τι γίνεται με την αξιολόγηση.

Άλλα λέει ο κ.Τσακαλώτος, άλλα λέει ο κ.Τσίπρας, άλλα λέει ο κ.Παπαδημητρίου, άλλα λέει ο κ.Σκουρλέτης. Κανείς δεν ξέρει που πάει η κατάσταση!", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην εκπομπή του STAR "LiveU" ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Σε ένα μήνα, με το 'καλημέρα' του 2017 έρχονται νέα μέτρα, νέοι φόροι ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων!

Η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την οποία επιβάλλουν ολοένα και περισσότερα βάρη στον ελληνικό λαό δεν οδηγεί πουθενά. Αυτή η πολιτική μας οδηγεί στα βράχια. Προσπαθούμε τόσο καιρό να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Βεβαίως και υπάρχει λύση! Η λύση είναι η αλλαγή πολιτικής. Πολιτική, όμως, δεν αλλάζουμε εάν δεν πάμε σε εκλογές", υπογράμμισε ο Κ.Γκιουλέκας στην "Πρωϊνή Ζώνη" της ΕΡΤ.

"Εμείς πιστεύουμε σε μια αλλαγή πολιτικής. Με επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, προσέλκυση επενδύσεων, μείωση των φόρων, όπως παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσα από τις επενδύσεις θα έρθουν χρήματα στην Ελλάδα, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας", κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ