Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Από εδώ έπεσε η φοιτήτρια που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι, από τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης χθες το βράδυ, όταν και έπεσε από τον 9ο όροφο κτιρίου στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο κτίριο αυτό που στεγάζονται οι εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ζούσε τα τελευταία χρόνια η νεαρή κοπέλα, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Σύμφωνα με Thousandnews είναι πιθανόν να πρόκειται για αυτοκτονία, όμως οι λόγοι που οδήγησαν την νεαρή φοιτήτρια να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη παραμένουν ακόμα άγνωστοι...

Η ίδια κατάγεται από τα Γιαννιτσά και το νέο έπεσα σαν κεραυνός σε όλη την περιοχή, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε κάτι που θα την οδηγούσε σε μια τέτοια απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της, λίγο πριν πέσει στο κενό. Παρούσες ήταν δύο φίλες, συμφοιτήτριες της που κατέθεσαν στην αστυνομία. Σε κατάσταση σοκ οι κοπέλες είδαν την 22χρονη να πέφτει στο κενό, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Εκεί πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση που τους βύθισε στο πένθος...

Δείτε το κτίριο από το οποίο έπεσε η 22χρονη, στις εικόνες από το ThousandNews:
newsit, thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ