Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα -Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Γλύκος

O Παναγιώτης Γλύκος αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο -έχοντας νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η παρουσία του στο ντέρμπι της Λεωφόρου παραμένει αμφίβολη. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα Τρίκαλα
Η αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου καταλάγιασε μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας.
Ο Γλύκος υπέστη διάταση προσαγωγού κόντρα στον Ατρόμητο, την Τετάρτη (30/11) ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” για το Κύπελλο.
Ο 30χρονος τερματοφύλακας θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Με Αθανασιάδη - Περέιρα στο Κύπελλο
Όσον αφορά τον αγώνα της Πέμπτης με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο, ο Ίβιτς δίνει σε αρκετούς παίκτες... ανάσες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέο Μάτος, Βαρέλα, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης, Ροντρίγκες, ο τιμωρημένος Κάνιας (αποβλήθηκε με τον Ατρόμητο) και ο Γλύκος.
Από την άλλη, στους “εκλεκτούς” βρίσκονται οι Αθανασιάδης και Περέιρα, που αναμένεται και να χρησιμοποιηθούν από τον Σέρβο προπονητή.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ