Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οι 10 πιο σέξι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων!

Εκεί που σερφάραμε στο διαδίκτυο πετύχαμε ξαφνικά αυτο το άρθρο με τίτλο "Οι δέκα πιο ελκυστικές γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις"(The ten most attractive Female Armed Forces).

Δείτε κι εσεις ποιές επέλεξε ο συντάκτης της λίστας και σε ποια θέση ειναι η Ελλάδα...

10. ΗΠΑ


Οι γυναίκες στον στρατό των ΗΠΑ κατέχουν την δέκατη θέση στη λίστα. Οι γυναίκες ειναι στις ένοπλες δυνάμεις από το επαναστατικό πόλεμο, αλλά στις πρώτες ημέρες, έπρεπε να μεταμφιεστούν για μπορούν να υπηρετήσουν με τους άνδρες. Μετα είχαν βοηθητικό ρόλο. Από το 2012, οι γυναίκες αποτελούν το 14% του στρατού των ΗΠΑ. Περισσότερες από 165.000 γυναίκες δραστηριοποιούνται στις ένοπλες δυνάμεις με πάνω από 35.000 επιπλέον γυναίκες να υπηρετούν ως αξιωματικοί.


9.ΤΣΕΧΙΑ


Για χρόνια, οι στρατιωτικοί κανόνες της Τσεχοσλοβακίας δεν επέτρεπαν γυναίκες στο στρατό, ήταν μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που επιτράπηκε η στράτευση των γυναικών. Οι γυναίκες της Τσεχίας πολέμησαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως ιατρικό προσωπικό, τηλεφωνήτριες, και αντιαεροπορικά πληρώματα.
Υπηρέτησαν στις μονάδες της Τσεχοσλοβακίας στη Σοβιετική Ένωση, στις βρετανικές βοηθητικές δυνάμεις στην αεροπορία του Ηνωμένου Βασιλείου και του βρετανικού στρατού στη Μέση Ανατολή. Τώρα, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Τσεχίας κι έχουν αποδειχθεί να ειναι απαραίτητες ειδικά στην Πολεμική Αεροπορία.


8.ΠΟΛΩΝΙΑ


Οι ένοπλες δυνάμεις της Πολωνίας ειναι 8η θέση στη λίστα μας. Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 2.500 γυναικών στις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις, και όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες για να ενταχθούν και να υπηρετήσουν στον πολωνικό στρατό, στο Ναυτικό, στην Αεροπορία και στις Ειδικές Δυνάμεις.


7. ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ


Οι γυναίκες στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις κατέχουν την 7η θέση ανάμεσα στις πιο ελκυστικές στρατιωτίνες. Έχουν ενσωματωθεί στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, εξακολουθούν να εξαιρούνται από τις μάχιμες μονάδες στον στρατό, στο Βασιλικό Ναυτικό και στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία.


6. ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Οι γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν είναι στην 6η θέση στη λίστα των πιο ελκυστικών γυναικών. Το Πακιστάν είναι η μόνη χώρα στον ισλαμικό κόσμο όπου οι γυναίκες εκτελούν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι γυναίκες συμετέχουν τον στρατό του Πακιστάν από το 1947 μετά την ίδρυση του Πακιστάν. Το 2006, οι πρώτες γυναίκες πιλότοι μαχητικών προσχώρησαν στην αποστολή της PAF και οι γυναίκες στον στρατό του Πακιστάν έχουν εκπαιδευτεί σε αποστολές μάχης, ιδιαίτερα σε θέσεις ελεύθερου σκοπευτή, εναέρια και πεζικού πολέμου. Το Ναυτικό του Πακιστάν είναι ο μόνος κλάδος όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να υπηρετήσουν σε αποστολές μάχης.

5. ΙΣΡΑΗΛ

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία 31% των Ισραηλινών στρατιωτών είναι γυναίκες - τρεις φορές περισσότερο από ό, τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά αυτο σημαίνει ότι το Ισραήλ έχει τις πιο ελκυστικές ένοπλες δυνάμεις του κόσμου;

4. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Νο 4 στην λίστα που βρήκαμε εμφανίζετε και η Ελλάδα. Οι γυναίκες μπορούν να υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό εθελοντικά γράφει το άρθρο, δεν απαιτείται να καταταγούν όπως οι άνδρες.

3. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Στην 3η θέση στη λίστα μας είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Αυστραλίας. Οι γυναίκες υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις από το 1899. Ήταν περιορισμένες να υπηρετούν στην Νοσηλευτική Υπηρεσία Στρατού, μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο ρόλος τους άλλαξε το 1941-42, όταν το Βασιλικό Ναυτικό (RAN), ο Στρατός και η Αεροπορία επέτρεψαν οι γυναίκες να υπηρετούν σε ρόλους υποστήριξης.
Σήμερα επιτρέπεται να υπηρετούν στα περισσότερα σώματα του στρατού.


2. ΡΩΣΙΑ


Υπάρχει μια άποψη που λέει ότι η Ρωσία έχει τα πιο όμορφα κορίτσια: Λεπτά, κομψά, με ένα πέπλο μυστηρίου… οι ρωίδες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην στρατιωτική ιστορία της χώρας τους. Είχαμ διάφορα καθήκοντα κι έπαιαξαν μεγάλο ρόλο στην ιστορία της Ρωσίας, ειδικά κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.


1. ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Αυτο το έθνος της Ανατολικής Ευρώπης ειναι στην κορυφή της λίστας είτε σας αρέσει είτε όχι.
Για να βρείτε τις πιο σέξι γυναίκες του στρατού θα πρέπει να πάτε στην Ρουμανία.
Η Ρουμανία δε μπορεί να πει οτι εχει εναν ισχυρό στρατό, αλλα ειναι γεγονός οτι μπορεί να δηλώσει οτι εχει ενα ισχυρό όπλο, τις γυναίκες της στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ