Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Porsche 911 Carrera Playmobil (+video)

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος
Η Porsche όλο και μεγαλώνει το εύρος του κοινού που προσελκύει με πολύ στοχευμένες κινήσεις. Σας είχαμε ενημερώσει για την Porsche by Lego που εκτός από το “χτίσιμό” της με τα τουβλάκια της γνωστής φίρμας, διακρίνεται και για τις μηχανολογικές λειτουργίες της και τώρα είναι η σειρά της Porsche από την Playmobil να μας απασχολήσει.

Η 911 Carrrera της Playmobil είναι μια έκδοση που μπορεί να αποτελέσει ιδανικό κομμάτι μιας συλλογής ενός ενήλικα, αλλά και ένα απολαυστικό παιχνίδι για ένα μικρό παιδί. H Playmobil Porsche 911 Carrera S ενωματώνει όλα όσα θα ήθελε να δει κανείς σε ένα παιχνίδι ώστε να εντυπωσιαστεί. Φώτα που ανάβουν , όπως και το ταμπλό στο εσωτερικό, αποσπώμενη οροφή ώστε το hardtop της… βασικής έκδοσης να μετατραπεί με μια κίνηση σε cabrio, αλλά και ένα εξοπλισμένο συνεργείο με το μηχανικό του. Έτσι ο εμπρός προφυλακτήρας αλλάζει και η Porsche 911 Carrera S της Playmobilαποκτά το Sport Package που συνδυάζεται με την αεροτομή στο πίσω μέρος για πιο… άγριες καταστάσεις.

Η τιμής της κυμαίνεται από 40 μέχρι 45€ και είναι ένα ιδανικό δώρο για τους πολλούς λάτρεις τωνPlaymobil οποιασδήποτε ηλικίας.




Μας το κοινοποίησε το ειδικό στο αυτοκίνητο highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ