Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ενέδρα έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό. 6 τραυματίες

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την Αστυνομία η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα σε γυμναστήριο, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες με την πράξη τους ήθελαν να στείλουν μήνυμα στους δύο Γεωργιανούς που χτυπήθηκαν πρώτοι από τις σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς των δραστών τραυματίστηκαν έξι άτομα.

Τα τέσσερα από αυτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ δύο ακόμη μεταφέρθηκαν με ΙΧ.

Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Όπως είπε η Διευθύντρια του νοσοκομείου Μαρία Γεογκατζή, στην εκπομπή LiveNews, οι τραυματίες είναι τέσσερις νεροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 35 ετών, εκ των οποίων ο ένας έχει "χτυπηθεί" στην πλάτη, ο άλλος στην πλάτη και στον μηρό, ο τρίτος έχει τραύμα στο γόνατο και ο τέταρτος είναι χτυπημένος και στα δύο γόνατα. Σύμφωνα με την διευθύντρια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, "δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κάποιου"

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών αξιοποιώντας τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ