Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλυπτικές πόζες και... συζυγικά φιλιά για την Ζιζέλ στο Ποζιτάνο

Μπορεί οι... κοινοί θνητοί να εργάζονται εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμούς, για τους «celebrities», ωστόσο, η... dolce vita -δεν είναι τυχαία η... ιταλική αναφορά- φαίνεται ότι δεν τελειώνει ποτέ. Τη φορά αυτή, είναι το ζεύγος Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι που απολαμβάνει τις διακοπές του στο θέρετρο Ποζιτάνο της Ιταλίας, χαρίζοντας στους «παπαράτσι» αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, η Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία φοράει ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι, ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με τον σύζυγό της, αστέρα του αμερικάνικου φούτμπολ, την ώρα που τα οπίσθιά της είναι ουσιαστικά εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Οι πόζες της, δε, πάνω στην ξαπλώστρα, εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι... κολάζουν και άγιο.







Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι απολαμβάνει σαλάτες, σάντουιτς και τηγανητές πατάτες, παρεκκλίνοντας για λίγο από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν.

Καθώς φαίνεται, η αποχή του Μπρέιντι από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εξαιτίας της τιμωρίας του για το «σκάνδαλο με τις ξεφούσκωτες μπάλες», έφερε το ζευγάρι πιο κοντά, καθώς είχαν την ευκαιρία για μια ρομαντική απόδραση στη γειτονική μας Ιταλία.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ