Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέλαβαν 56χρονο με καραμπίνα και σουγιά έξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ

Μία περίεργη υπόθεση οπλοφόρου έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ, μπορεί να αποτελέσει σημείο προβληματισμού σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη συγκυρία με τις κατά καιρούς στοχοποιήσεις δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών από πολιτικά πρόσωπα.

Στις 12:20 το πρωί, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του σταθμού εντόπισαν τις ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο δίπλα από τον ΣΚΑΙ και κινούνταν περίεργα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σύμφωνα με τις περιγραφές που τους δόθηκαν, τον εντόπισαν ένα τετράγωνο μακρύτερα. Στην κατοχή του είχε έναν σουγιά, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα οπλισμένη με έξι φυσίγγια.

Κατά τη στιγμή της σύλληψής έλεγε ακατανόητες και ασυνάρτητες φράσεις ενώ αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν 56χρονο, ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, δημότη Λαμίας, που έμενε όμως σε περιοχή του Περιστερίου. Το αυτοκίνητο ήταν δικό του όπως και το κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει από το 2010. Ο οπλοφόρος δεν έχει ποινικό ή ψυχιατρικό παρελθόν, ενώ στο σπίτι του έγινε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί κάτι παράνομο. Σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο εισαγγελέας αναμένεται να παραγγείλει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ