Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πλουσιόπαιδα του Instagram

Η επίδειξη πλούτου είναι όχι απλά υπαρκτή αλλά στόχος για τα «πλουσιόπαιδα του Instagram» ή τα «Rich Kids of Instagram» όπως είναι το όνομα λογαριασμού, από το Λονδίνο, που καταγράφει και διατυμπανίζει πώς περνούν τις μέρες τους τα πρόσωπα που περιγράφει το όνομά του.

Για κάποια πράγματα, τα «Rich Kids of Instagram» παρά είναι πλούσια και δεν έχουν γι’ αυτά ενδιαφέρουν αλλά αδιαφορία. Να, ένα γιγάντιο μπουκάλι σαμπάνια ας πούμε, χρησιμοποιείται ως «στοπ» σε μια πόρτα. Ένα πανάκριβο ρολόι, που δεν είναι όμως αυτό ακριβώς που το παιδί ήθελε, καταλήγει στην τουαλέτα κι ένας υπολογιστής γίνεται δίσκος για το πρωινό.

Είναι αξιοσημείωτη η αλαζονεία και η ματαιοδοξία των φωτογραφιών και των σχολίων που τις συνοδεύουν αλλά ο εν λόγω λογαριασμός έχει και 152.000 followers οπότε προφανώς αρέσει στον κόσμο να παρακολουθεί αυτό που πιθανώς δεν μπορεί να έχει- και να το κατακρίνει.

«Νομίζω πως είναι φυσιολογικό έφηβοι να πηγαίνουν στο σχολείο με ιδιωτικά τζετ και πολυτελή αυτοκίνητα», λέει στη Sun ο άνθρωπος πίσω από το συγκεκριμένο προφίλ, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των «πρωταγωνιστών» των φωτογραφιών να ζουν όπως θέλουν.

«Θα έλεγα σε όσους νομίζουν πως το γκρουπ είναι κακομαθημένα παιδιά να σταματήσουν να ζηλεύουν και να πάνε να βγάλουν τα δικά τους λεφτά- τότε μπορεί να ζουν τη ίδια ζωή», τονίζει.
plousiopeda8plousiopeda7plousiopeda6plousiopeda5plousiopeda4plousiopeda3plousiopeda2plousiopeda1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ