Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Η Άννα Ευθυμίου, με την ιδιότητά της τόσο ως δικηγόρου όσο και ως πολιτευτής ΝΔ Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης δηλώνει τα παρακάτω:

«Φλέγον θέμα αποτελεί στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης η παράνομη καύση καλλιεργειών των αγροτών. Άμεσος αντίκτυπος τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργεί τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα οδήγησης.

Η πυκνή ομίχλη καπνού θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, οι οποίοι εισπνέουν καθημερινά τα επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό σωματίδια. επίσης, δυσκολεύει τους οδηγούς και τους κατοίκους της περιοχής, αφού η ορατότητα έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα τη δημιουργία τροχαίων ατυχημάτων.

Τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι τοπικοί φορείς έχουν γνωστοποιήσει την κατάσταση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο εθελοτυφλεί.

Για ποσό ακόμα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αδιαφορεί για την ασφάλεια των συμπολιτών μας διακινδυνεύοντας ακόμη και την υγεία τους; Πόσα ακόμη πλήγματα πρέπει να υποστούν οι κάτοικοι της πόλης μας, για να ευαισθητοποιηθεί ο κύριος Υπουργός;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ