Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ξεσπά η Μαρινέλλα: Παραέγινε η σαχλαμάρα, μαζεύτηκαν πολλά «σκουπίδια» πια!

Η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη τα βάζει με την τηλεόραση, αλλά και με όσους «πουλούν» στοιχεία της προσωπικής τους ζωής.

Πείτε μου κάτι που σας ενοχλεί στην τηλεόραση;
«Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!»

Τώρα που πήρατε φόρα, τι άλλο σας χαλάει;
«Το overdose κουτσομπολιού. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους… Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν—ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!- την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. Άσε με χρυσό μου που έχεις και άποψη. Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χεζ...; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν κι άποψη;

Ποιο πρόσωπο ξεχωρίζετε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές;
«Την Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει ό, τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες –γέμισε ξερόλες η τηλεόραση-. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Και στις πίστες ντύνονται αποκαλυπτικά όμως.
Αλλάξτε το «ντυνονται» με το «γδύνονται». Όλα έξω! Βιάζονται να πετύχουν και νομίζουν ότι όσο πιο πολλά θα πετάξουν, τόσο πιο πολύ θα «ανέβουν», αλλά τρώνε τα μούτρα τους. Τους κάνουν κακό οι «μάνατζερ» - επίσης ο Θεός να τους κάνει! - με τις συμβουλές τύπου “ξεπούλα τα όλα”. Γδύνονται και προσπαθούν να υπάρξουν στον χώρο με σκάνδαλα, έρωτες και παπαράτσι - φωτογραφίες που στήνουν για να μπουν ένα κουτάκι στο έξώφυλλο... Και τα παιδιά τους «πουλάνε»!

Θυμάμαι που λέγατε σε παλαιότερη κουβέντα μας ότι πολλοί καλούν τους παπαράτσι μόνοι τους.
Οι περισσότεροι. Εγώ πάω τα εγγόνια μου στις κούνιες και δεν με έχει «συλλάβει» παπαράτσι... Πώς γίνεται και τις πετυχαίνουν όλες στην τρίχα; Από μόνο του «βρομάει» αυτό. Και καλά, «πούλα» τον γκόμενο σου, αλλά να βγάζεις κάθε τόσο τα παιδιά σου φάτσα κάρτα; Απαράδεκτο! Να βλέπεις τόσο πόνο, τόση φτώχεια, τέτοιο φόνο γύρω και να έχεις και τα «νούμερα»... Παραέγινε η σαχλαμάρα, μαζεύτηκαν πολλά «σκουπίδια» πια. Και το ένα «σκουπίδι» να κάνει πιο πολύ θόρυβο από το άλλο... Μια και λέμε για θόρυβο, δεν είναι τραγικό που στα πάνελ μιλάνε όλοι μαζί, ο ένας πάνω στον άλλλο; Με πιάνει ποκνοκέφαλος, γι' αυτό και βάζω ταινίες να δω ή διαβάζω κανένα βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ