Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η Συναυλία του ΣΑΚ «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπέρ του Make- A- Wish (Κάνε –Μια Ευχή- Ελλάδος)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η μεγάλη συναυλία του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπέρ του Make- A- Wish (Κάνε –Μια Ευχή- Ελλάδος) με την οποία ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» φώτισε τα αστέρια πολλών παιδιών και βοήθησε στο να γίνουν οι ευχές τους πραγματικότητα.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πλημμύρισε από χαρά, αγάπη και διάθεση προσφοράς.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε μία εξαιρετική συναυλία με την ορχήστρα του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ», την χορωδία «CANTUS ARTE», που παρουσίασαν μια πρωτοποριακή μουσική σύλληψη, καθώς και με τον παγκοσμίου φήμης μουσικό Orhan Osman, δεξιοτέχνη της μουσικής κουλτούρας της Mεσογείου και των Βαλκανίων.

Ο τελευταίος συνδύασε στοιχεία ελληνικής μουσικής με τεχνοτροπίες και στοιχεία από την Ανατολή, την Ινδία και τη Βουλγαρία με τη jazz. Το κοινό συμπορεύτηκε με τους μελωδικούς ήχους που προκάλεσαν συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Για μία φορά ακόμη, οι Απόφοιτοι του Κολεγίου απέδειξαν πως οι λασαλιανές αξίες και αρχές που κληρονόμησαν από το Σχολείο τους και που αποτελούν χαρακτηριστικό κάθε απόφοιτου, όπου και αν βρίσκεται, σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντροφεύουν πάντα και το αποδεικνύουν έμπρακτα μία ζωή.

Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Χαρίλια Παπαδοπούλου, Έλενα Ζαφειριάδου- Γκορτζή (Διευθύντρια του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Δημήτρης Γκορτζής 

Στέλιος Συμεωνίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων «ΔΕΛΑΣΑΛ), Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ του Γραφείου Θεσσαλονίκης 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» , με Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ.), Στέλιο Συμεωνίδη (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων «ΔΕΛΑΣΑΛ), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ του Γραφείου Θεσσαλονίκης, Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας) 

Μέλη της ορχήστρας του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» και της χορωδίας CANTUS ARTE No3085: Orhan Osman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ