Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

12η αγωνιστική Super League, Β΄ μέρος με 4 ματς - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Super League συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια, τα οποία θα μεταδοθούν απευθείας από κανάλια Novasports, ως εξής:

  • Στις 15:00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Αποστόλη Λάμπου. 
  • Στις 17:15 ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τη Βέροια, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Νίκου Καπίρη και Διονύση Στρούμπου. 
  • Στις 17:15 επίσης ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τη SkodaΞάνθη με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Γιώργου Βασιλείου. 
  • Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 

Τέλος, αύριο Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Κωστή Μπότσαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ