Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Άρης τον Καμπανιακό

Οι οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περίμεναν ένα ευκολότερο απόγευα, όμως ο Καμπανιακός αποδείχτηκε σκληρό καρύδι.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν με πολύ κόπο στο τελικό 2-1 κι αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το γκολ που δέχτηκε στο 11’ από τον Κουντουρά. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν τα πήγαν καλά το πρώτο ημίωρο, αλλά σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή του και τελικά στο 43’ μετά από σουτ του Ντούνη και απόκρουση του Κηπουρού, ο Καπνίδης με προβολή ισοφάρισε.

Αντίστοιχα και το δεύτερο, καθοριστικό, γκολ ήρθε προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κυβελίδης, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, βρήκε πολύ ωραία τον Τάτο που με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ακριβώς με τη λήξη του αγώνα ο Ανδριόπουλος βρήκε δίχτυα για λογαριασμό του Καμπανιακού, αλλά αυτό δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 15′ αποχώρησε τραυματίας ο Ραούλ Μπράβο.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στις 12 νίκες σε 13 ματς και συνεχίζουν να πηγαίνουν… καρφί για άνοδο!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καλογέρης (63’ Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (15’ Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Παπαζής, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (60’ Ανδριόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς, Ταούλας, Πασιαλής (57’ Μαυρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ