Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

“ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ...”

Ολυμπιακός αέρας φύσηξε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό μας Μουσείο! Χάρη στη σύμπραξη τριών μελών της ελληνικής Ολυμπιακής μας οικογένειας, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Fashion For Sports” που υλοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο, με την συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Μία ξεχωριστή επίδειξη μόδας για καλό σκοπό, αναπτύχθηκε εντός της μόνιμης έκθεσης του Ολυμπιακού Μουσείου «Ολυμπιακοί Αγώνες», η οποία και μετατράπηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης σε πασαρέλα, όπου παρουσιάστηκαν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Οι Ολυμπιονίκες μας, Βούλα Κοζομπόλη, Αθανασία Τσουμελέκα, Τασούλα Κελεσίδου, Αλέξανδρος Νικολαίδης, Πηγή Δεβετζή, Λεωνίδας Κόκκας, Σοφία Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Ειρήνη Αινδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Γιάννα Χατζηιωάννου, Βούλα Ζυγούρη, Κλεάνθης Μπάργκας, Ευαγγελία Ψάρρα, Ελπίδα Ρωμάντζη, Φωτεινή Βαβάτση, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τσολακίδης, Μορφούλα Ντώνα, Πόπη Ουζούνη, Πόλυ Σαρέγκου, Δήμητρα Μαγκανουδάκη, που άλλοι σε ρόλο μοντέλων και άλλοι σε ρόλο θεατών συμμετείχαν στην πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο εκδήλωση μόδας, γέμισαν με τον Ολυμπιακό τους αέρα το Μουσείο μας, για καλό σκοπό. Τους Ολυμπιονίκες πλαισίωσαν αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, της κωπηλασίας, της ιστιοπλοίας, της ρυθμικής και της ενόργανης γυμναστικής.

Οι Ολυμπιονίκες μας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των εκατοντάδων παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους, συνεισέφεραν έμπρακτα στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Ολυμπιακού Μουσείου και των δράσεων του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα».

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείο Δρ. Κυριακή Ουδατζή που υποδέχτηκε τους εκατοντάδες θεατές απευθύνοντας και τον χαιρετισμό του επ. Προέδρου του Μουσείου και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Στέλιου Αγγελούδη ενώ, στη συνέχεια τον λόγο πήραν η Πρόεδρος του Σ.Ε.Ο. κα Βούλα Κοζομπόλη, η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ" κα Κατερίνα Παναγοπούλου και τέλος, η συντονίστρια του τμήματος Θεσσαλονίκης κα Κούλα Γιαννακίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, τα μέλη του Δ.Σ. του Ολυμπιακού μας Μουσείου, καθώς και όλα τα μέλη του σωματείου Καλλιπάτειρα.

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο καθώς και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» ευχαριστούμε ιδιαίτερα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, την Γενική Γραμματέα Βούλα Ζυγούρη την Ειδική Γραμματέα Σοφία Παπαδοπούλου και το Μέλος του Δ.Σ. Ειρήνη Αϊνδιλή για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης εθελοντικής συμμετοχής τους και για την αγαστή συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες Ολυμπιονίκες, τους αθλητές και Πρωταθλητές μας, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχή έκβαση της επίδειξης και τέλος τους δεκάδες χορηγούς, χωρίς την υποστήριξη των οποίων, δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της καινοτόμου αυτής εκδήλωσης.

Χορηγοί: TRANSOIL , LOUMIDIS COFFEE SHOPS - ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ , ZONIOU , RODANOS STORES , Dr. GIOLANTA PEPE , BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΑΕ , IT’S ALL GREEK ON ME , ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ , ZANAE , TO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ENERGIERS , MEDICAL ANTI-AGING CENTER , MOTION BIKE INDUSTRIES , Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ «ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ», ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε. , DOCA , NAILS IN HEAVEN, CLOTHES IN HEAVEN

Υποστηρικτές: SAVOY , PLAISIR , YPARTYSU, MEDITERRANEAN PALACE THESSALONIKI , LA PLACE MIGNONNE , HLEKTRA , ΚΤΗΜΑ ΝΕΡΑΝΤΖΗ , ΝΤΟΡΤΟΓΛΟΥ ΚΑΒΑ , BLUE FISH TRAVEL , SEPHORA , KYANA , VIDEL , CATWALK

Χορηγοί Επικοινωνίας : HELLO , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV , LADY’S NOTE , RADIO THESSALONIKI , ORATHESSALONIKI.GR , EFZIN.LIFE BLOG

Οργάνωση: TSAKALOU INTERACTIVE PR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ