Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Παριστάνει τον αδερφό του Τσαλίκη! Έξαλλος ο τραγουδιστής

Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης, όταν έλαβε στο κέντρο που εμφανίζεται, ένα… «δώρο» για τα παιδιά του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε τον αδερφό του τραγουδιστή.

Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης τον πήρε τηλέφωνο –πιστεύοντας πως είναι ο αδερφός του- εκείνος άρχισε να λέει ανώμαλα και ανυπόστατα πράγματα για την υγεία του μικρότερου γιου του τραγουδιστή.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα παραπάνω προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μέσω Facebook μοιράστηκε με τους χιλιάδες θαυμαστές του αυτό που του συνέβη, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πήρε τα μέτρα του, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστου, και απείλησε ότι μόλις βρει αυτόν που έκανε κάτι τέτοιο, θα του κάνει ένα πολύ «καλύτερο» δώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ:

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού ,με

κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θείος» και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες;; Ο Αδερφός σου είμαι ...»

Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου.Σενάριο αρρώστου σήριαλ καθαρά.

Φίλε μου ...

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια ...

Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς ..

Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια !

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω .

Και τότε το "δώρο" που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα «ανιψάκια» σου «αδερφέ» μου ...

Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..

Προσοχή και προσευχή ..

Λυπάμαι
Γιώργος Τσαλίκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ