Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ηλεία

Περιοδεία στην Ηλεία πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πύργο, ενώ παράλληλα συνομίλησε με φίλους, στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε:

"Από την πρώτη στιγμή, υπογράμμισα πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν αναζητά συναίνεση, αλλά εκβιάζει τη συνενοχή. Συνενοχή σε μία πολιτική που δεν έχει κανένα σχέδιο παραγωγής πλούτου, αλλά αντίθετα επιφέρει συνεχώς νέα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Όπως ακριβώς κάνει και στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν έχουν κανένα πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης, παρά μόνο να επιβάλλουν φόρους. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να επανεξετάσει την πολιτική της στον πρωτογενή τομέα.

Κι εδώ από την Ηλεία θέλω να ξεκαθαρίσω πως η Νέα Δημοκρατία δε πρόκειται να κάνει δεκτή, αυτήν την καταστροφική φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες.

Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι επιτακτική και αναγκαία ώστε και πάλι η αγροτική ανάπτυξη να γίνει μοχλός της ευρύτερης Περιφερειακής Ανάπτυξης της χώρας. Το δικό μου Εθνικό Σχέδιο για την Αναγέννηση της χώρας, που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση έχει ως βασικό πυλώνα την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Ακριβώς γιατί εκεί βρίσκονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ