Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Έβρος Σουφλίου - Άρης 0-3

Με τον Καπνίδη να σκοράρει δις και τον Πόι να βρίσκει δίχτυα σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Άρης πέρασε από το Σουφλί, επικρατώντας με 3-0 του Έβρου για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και ολοκλήρωσε νικηφόρα τη χρονιά, διευρύνοντας στα 8 παιχνίδια το αήττητο σερί του.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα τον Άρη, ο οποίος ωστόσο έχασε την πρώτη του καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γκουτζελά να αποκρούει την προσπάθεια του Πόι. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Το πολυπόθητο γκολ για τους "κίτρινους" ήρθε στο 55' όταν έπειτα από γύρισμα του Πόι, ο Καπνίδης με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος. 18 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά τέρματά του αλλά και αυτά του Άρη με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Σουνά.
Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 85'. Ο Καπνίδης πλάσαρε, ο Γκουτζελάς απέκρουσε και ο Πόι βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει για ακόμη ένα παιχνίδι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, γράφοντας το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λιόλιος, Προβατίδης, Λεμονής, Παπαδόπουλος (79' Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (87' Βασιλόπουλος).

Έβρος Σουφλίου: Γκουιζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης (69' Ερκάν), Λίτσιος, Τσοπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61' Παναγιώτου), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Μάλκα, Τοπούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ