Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τσάμπα... χάρηκε ο «Μπόμπο» Βιέρι - Η Λίζ Χάρις ήταν «μαϊμού»!

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Ιταλός πρώην διεθνής επιθετικός Κριστιάν «Μπόμπο» Βιέρι έκανε... retweet ένα μήνυμα που τον αφορούσε και συνοδευόταν από μια γυμνή φωτογραφία μιας γυναίκας. Αμέσως έγινε χαμός στο Διαδίκτυο, με την κυρία να γράφει κάτω από τη φωτογραφία που βλέπετε:

«Είμαι στο αεροπλάνο για Μαϊάμι αυτήν τη στιγμή, Μπόμπο Βιέρι έρχομαι σε σένα». Το μήνυμα προερχόταν από λογαριασμό με όνομα Λιζ Χάρις. Απαντες στην Ιταλία άρχισαν να γράφουν για τον Λατίνο εραστή Βιέρι που συνεχώς βρίσκει πανέμορφες κυρίες για να έχει δίπλα του και ανέφεραν διάφορα για την εν λόγω κυρία. Τα περισσότερα ευφάνταστα, αφού κάποιοι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για φάρσα.

Η... Λιζ Χάρις δεν υπάρχει, η φωτογραφία είναι της πορνοστάρ Μάντισον Αϊβι και ο συγκεκριμένος λογαριασμός Τουίτερ έκτοτε έκλεισε και δεν υπάρχει τίποτα. Ολα τα ωραία που γράφτηκαν για τη νέα σέξι σύντροφο του Βιέρι κ.τ.λ. πήγαν στον βρόντο. Κάποιος έκανε πλακίτσα στον πρώην διεθνή στράικερ και το θέμα είναι ότι την πάτησε και ο ίδιος που ανέβασε το συγκεκριμένο μήνυμα στον δικό του λογαριασμό στο Τουίτερ.

Είχε πλάκα όμως με τα «ρεπορτάζ» των ιταλικών κουτσομπολίστικων περιοδικών που «ανακάλυψαν» ότι η Λιζ Χάρις έχει και ιταλικές ρίζες (τρομάρα τους)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ