Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

TO 3o «KID OLYMPICS» ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «KID OLYMPICS _ ΑΘΛΗΣΗ & ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»


Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες χρονιές υλοποίησης, το 3ο «Kid Olympics_Άθληση & Διάδραση στο Ολυμπιακό Μουσείο», είναι γεγονός και θεσμός πλέον για την πόλη! Για τρίτη συνεχή φορά, το Ολυμπιακό μας Μουσείο ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, να συμμετέχουν στο διαδραστικό, εκπαιδευτικού και αθλητικού χαρακτήρα, καινοτόμο πρόγραμμα προσομοίωσης Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 10:00 και για τέσσερεις ολόκληρες ώρες, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος, στην ιστορία, στις αξίες και στα ιδεώδη του Ολυμπισμού καθώς επίσης να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν και να συμμετέχουν σε Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, δημοφιλή και προσφιλή σε αυτά, υπό πραγματικούς όρους! Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δράση προσομοίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία θα διεξαχθεί στους ειδικά διαμορφωμένους για αυτόν το σκοπό εκθεσιακούς χώρους του μουσείου, με τη συμμετοχή και υπό την καθοδήγηση έμπειρων μουσειοπαιδαγωγών του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου μας.

Το 3ο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘’Kid Olympics – Εκπαίδευση, Άθληση & ∆ιάδραση στο Ολυμπιακό Μουσείο’’, θα πραγματοποιηθεί χάρη στην χορηγική υποστήριξη της «ΔΕΠΑ Α.Ε.», την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, με ελεύθερη είσοδο και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για τους τυχερούς συμμετέχοντες μικρούς μας φίλους, αλλά και για τους γονείς τους.

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται μόνον μετά από αποστολή στο μουσείο (στο FAX 2310968726 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu@olympicmuseum.org.gr) της συμπληρωμένης αίτησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του μουσείου www.olympicmuseum-thessaloniki.org.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ‘’3ο KID OLYMPICS’’, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΠΑ Α.Ε.
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ