Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ - Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha, οι παρέες αποχαιρετούν το 2014 και υποδέχονται το 2015 μετά μουσικής και οργάνων. Ενώνουν τη φωνή τους, υψώνουν το ποτήρι τους και εύχονται «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σήμερα στις 22:30, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Γιορτινή ατμόσφαιρα, λόγια από καρδιάς, μελωδίες που όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει.

Τραγούδια και ευχές μοιράζονται μαζί μας ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δημήτρης Μπάσης,
ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Αντώνης Αντωνίου, η Μπέσυ Μάλφα, η Τζέσυ Παπουτσή,
η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός, η Αλέκα Καμηλά, η Κατερίνα Καινούργιου,
η Μαρία Παπαπέτρος, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Ευθύμης Ζησάκης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Κώστας Αποστολακης, ο Σπύρος Πούλης, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιώργος Παράσχος, ο Σπύρος Σπαντίδας, η Παρθένα Χοροζίδου, η Σοφία Μανωλάκου, η Εύη Σέμπρου, η Μαρία Εγγλέζου και η Μαίρη Δούτση.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όλοι μαζί γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, τραγουδάμε, χορεύουμε, κρατάμε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της χρονιάς που φεύγει και κάνουμε ποδαρικό στο 2015 με αισιοδοξία, χαμόγελο, προσδοκίες, αλλά και την ευχή οι παρέες να συνεχίσουν να ανταμώνουν, να γελούν, να συγκινούνται, να θυμούνται και να τραγουδούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ