Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΜΙΑ 0-0

Ηρακλής και Λαμία, αναδείχθηκαν, ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, της FootballLeague. Στο Καυτανζογλείο, μονομάχησαν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Κερδισμένη θεωρείται η Λαμία, καθώς διατηρήθηκε στην πρώτη θέση. Ο Ηρακλής παρέμεινε δεύτερος αλλά έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτος.

Δίκαιο θεωρείται το 0-0, με τις ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, ενώ παρά το κρύο, αρκετός του Ηρακλή, βρέθηκε στο Καυτανζογλείο.

Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ελαφρά καλύτερος, της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο αποφασισμένοι, για να σκοράρουν. Είχαν την υπεροχή, αλλά τίποτα παραπάνω. Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 6, για την Λαμία με το σουτ του Βασιλόγιαννη να περνάει άουτ. Στο 11’, σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή με τον Κάσσο, σουτάρει αλλά ο Μπλάζιτς έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία, ανέβασε την απόδοση της, βγήκε μπροστά με αξιώσεις.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 59′με κεφαλιά του Μπαρτολίνι. Στην συνέχεια η Λαμία, ανέβασε την απόδοση της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα . Δύο σημαντικές στιγμές , για την Λαμία, που θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνιδι. Στο 72 Γιενγκά πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο τέλος της φάσης ο Γιενκά ζήτησε αλλαγή και έγινε καθώς τραυματίστηκε. Στο 78’ σουτ του Βασιλόγιαννη έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο δεκάλεπτο, προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν το κατάφεραν.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Σιατραβάνης(Πασάς 85′), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο(Λουκίνας), Πουρτουλίδης, Κάσσος(Τσιλιανίδης 61′).

ΛΑΜΙΑ (Χ.Τέννες): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Καμαρά(Μουμίν 39′), Βασιλογιάννης, Λεάντρο, Φατιόν, Γκούρμας, Νεόφυτος, Κωστόπουλος(Ρεπετσάς 46′), Γιενγκά(Αντωνόπουλος 75′)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ