Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ARCADE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Nokia οι συσκευές Asha Touch θα έχουν πλήρη υποστήριξη από πλευράς NAMCO BANDAI. Η εταιρεία πρόκειται να προσφέρει περισσότερους από 20 τίτλους κλασσικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών μέσω του Nokia Store.


Η συμφωνία περιλαμβάνει κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους τίτλους στη βιομηχανία των παιχνιδιών, όπως το PAC-MAN, το Final Fantasy, το ACE COMBAT και το Flight Control. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μία νέα εμπειρία οθόνης αφής που κάνει πιο γρήγορη την περιήγηση στο διαδίκτυο, διευκολύνει την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά εντυπωσιάζει με την καταπληκτική επίδοση στα παιχνίδια.

Συνολικά, 22 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στις συσκευές Asha από την NAMCO BANDAI Games Inc και την NAMCO BANDAI Games Americas Inc. συμπεριλαμβάνοντας τα κλασσικά:

– PAC-MAN
– Flight Control
– SOULCALIBUR
– ACE COMBAT NORTHERN WINGS
– Final Fantasy
– RIDGE RACER Drift
– BRAIN EXERCISE with Dr. Kawashima
– GALAGA Special Edition

Τα παιχνίδια κοστίζουν από 0,80 έως 2,42 ευρώ. Επιπλέον οι λάτρεις του mobile gaming θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν παιχνίδια χωρίς πιστωτική κάρτα, χάρη στα συμφωνητικά άμεσης πληρωμής της Nokia με 145 παρόχους.

Ο James Kucera, head of mobile στη NAMCO BANDAI Games America Inc., δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τη Nokia αποδεικνύει την δυναμική της εταιρείας μας καθώς και την ηγετική της θέση στη βιομηχανία του mobile gaming, ενώ δείχνει την αμοιβαία αποφασιστικότητά μας να φέρουμε παιχνίδια σε όλους τους χρήστες κινητών παγκοσμίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ