Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

DIGEA: ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!

Η Digea είναι ο φορέας που έχουν δημιουργήσει τα κανάλια Εθνικής Εμβέλειας για την μετάβαση του σήματός τους στην επίγεια ψηφιακή μετάδοση, κάτι που έχει πραγματοποιηθεί σε ορισμένες περιοχές της χώρας.
Ωστόσο, οι ρυθμοί εργασίας όσων έχουν αναλάβει τον συγκεκριμένο φορέα είναι ίδιοι με εκείνους που αναπτύσσει μια χελώνα (και πολύ, σας λέμε...).

Υποτίθεται ότι αυτή η εταιρεία συμβολίζει παράλληλα και την υψηλή τεχνολογία.
Αμ, δε...
Από το site της Digea και μόνο μπορεί κανείς να σχηματίσει την εντύπωση πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να λειτουργήσουν το όλο εγχείρημα... τρούπωσαν στη δουλειά και έκτοτε κάααθονται.
Στο εν λόγω κάκιστης αισθητικής και λειτουργικότητας site έχει να ανέβει δελτίο τύπου της εταιρείας από τις 3 Φεβρουαρίου 2012!
Ακόμα και για το switch off του Υμηττού δεν έχουν αναρτήσει ένα δικό τους δελτίο τύπου! Αντ' αυτού... κοτσάρισαν την Εφημερίδα της Κυβέρνησης με την αντίστοιχη απόφαση και το δελτίο τύπου του Υπουργείου, αμφότερα σε μορφή pdf!!!
Όσο για χρονοδιάγραμμα... άστα να πάνε. Μόνο στα τετελεσμένα αναφέρονται στο site και αυτά μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου που πέρασε! Για το μέλλον ΤΙΠΟΤΑ (βρε, ούτε για το παρόν δεν έχουν τα αστροπελέκια!)
Χώρια που τακτικά διαπιστώνουμε να "πέφτει" το σήμα των καναλιών (τουλάχιστον στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, είτε από το Φιλίππειο είτε από τον Χορτιάτη).
Μιλάμε για ανθρώπους κακής δημοσιοϋπαλληλίστικης λειτουργίας, που δεν φτάνουν τους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση ούτε μέχρι το μικρό τους δαχτυλάκι...

Bomber ThessBomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ