Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΚΟΜΟ, ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΡΜΟ


Ο Άρης με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Κόμο μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και έδωσε το δικαίωμα στην Παλέρμο να κάνει το παιχνίδι της.
Οι Ιταλοί εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους αλλά και την νευρικότητα των παικτών του Μάκη Κατσαβάκη κατάφεραν από τα πρώτα κιόλας λεπτά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πιέσουν τον Άρη.
Στο 8ο λεπτό και ουσιαστικά στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Βελλίδη, οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μίκολι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ωστόσο, ο τραυματισμός του Κώστα Καπετάνου που αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλεί ανησυχίες. Επιπλέον, άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η αντίδραση του Καζναφέρη τη στιγμή που έγινε αλλαγή απο τον Κατσαβάκη.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (26' Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος (18' λ.τρ. Ρένια), Καζναφέρης (19' Κανούλας). Γκέσιος,
Παλέρμο: Ουτζανί, Πιζάνο, Τσέτο, Μουνιόζ, Μαντοβάνι, Μπέρτολο, Ντονάτι, Κούρτιτς, Μπριένζα, Ίλιτσιτς, Μίκολι.

Με Κόμο
Νωρίτερα ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι με 4-3 της Κόμο, στο πρώτο 45λεπτο ματς της ημέρας, στο πλαίσιο του τουρνουά του Μάλες.
Στην κανονική περίοδο του ματς δεν σημειώθηκαν τέρματα, ενώ στα πέναλτι σκόραραν για τον Άρη οι Αγγελούδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας και Σουνάς.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Διούδης, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Σουνάς, Κατίδης, Τσουκάνης, Αγγελούδης, Κανούλας, Παπαζαχαρίας και Γιαννίτσης.
Κόμο: Ντούλτζικ, Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ