Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ ΣΕ 3D

Τα γυρίσματα της πρώτης ρωσικής 3D ταινίας είναι σε εξέλιξη, με θέμα την πολύμηνη μάχη του Στάλινγκραντ με τους εκατομμύρια νεκρούς. Πριν από εννέα μήνες ξεκίνησαν να κινηματογραφούνται οι πρώτες σκηνές και οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.


Το πολεμικό δράμα που σκηνοθετείται από τον Fyodor Bondarchuk, γιο του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού του «Πόλεμος και Ειρήνη» αναπαριστά τη μάχη ανάμεσα στους Ναζί εισβολείς και τις Σοβιετικές δυνάμεις. Ήταν μια από τις πιο αιματηρές στην ανθρώπινη ιστορία και στοίχισε τις ζωές 2 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Όμως η ταινία δεν ασχολείται μόνο με τον πόλεμο. Αφηγείται την ιστορία μιας ρωσικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της μάχης. Τα γυρίσματα γίνονται κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Εκατοντάδες κομπάρσοι συμμετέχουν στην παραγωγή Ρώσοι, αλλά και διεθνείς ηθοποιοί.

Μεταξύ αυτών και ο διάσημος Γερμανός ηθοποιός Thomas Kretschmann το πρόσωπο της Hugo Boss που εμφανίστηκε και στις ταινίες «Κινγκ Κονγκ». «Αποκάλυψη» και στον «Πιανίστα». Στο «Στάλινγκραντ» παίζει το ρόλο ενός Γερμανού αξιωματικού.

Λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η ταινία θα παιχτεί στη μεγάλη οθόνη το 2013.

Δείτε της φωτογραφίες από τα γυρίσματα.









Πηγή: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ