Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (δείτε πού έφτασε η ΝΕΤ)

Πάνω από 4 δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια, ήταν καρφωμένα στην αγγλική τηλεόραση, παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού που μόλις άνοιγε την αγκαλιά του!

Ετσι, ο αριθμός των τηλεθεατών που θέλησαν να ζήσουν έστω και μέσα από την μικρή τους οθόνη την μαγεία αυτής της γιορτής, την μαγεία αυτής της βραδιάς, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, μιας και υπολογίζεται πως πάνω από 4.000.000.000 κόσμου "ψήφισαν" χθες με "όπλο" τους το τηλεκοντρόλ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Η μετάδοσης της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών, δεν θα μπορούσε βέβαια, να αφήσει και ασυγκίνητους τους Ελληνες τηλεθεατές, οι οποίοι εννοείται πως αυτή την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου, συντονίστηκαν με την ΝΕΤ !

Αποτέλεσμα; Τα μηχανάκια της AGB - Nielsen χτύπησαν κόκκινα ! Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 και στην ζώνη της τηλεθέασης από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 12.00 τα μεσάνυχτα, βλέπουμε την ΝΕΤ να εκτοξεύεται στο 23,8% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης και στο 23,6% στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών.

Η τηλεθέαση ,όμως, απογειώθηκε αμέσως μετά, δηλαδή, στην βραδινή ζώνη από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα, όπου ο μέσος όρος της ΝΕΤ "καρφώθηκε" στο 57,3% στο σύνολο και στο 51,9% στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ