Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους και την Κυριακή το βράδυ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Πράτο της Ιταλίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1979, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κονκουέσε (29 συμ- 5 γκολ) Ράγιο Βαγεκάνο (34συμ-4 γκολ), Σπόρτινγκ Χιχόν (22 συμ-4 γκολ), Χετάφε (81 συμ-4 γκολ), Αλμερία (26 συμ-3 γκολ), Σαραγόσα (45 συμ- 2γκολ)”.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο ποδοσφαιριστής σημείωσε στο www.arisfc.gr.
“Είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Είμαι δυο χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να παίξω με την φανέλα του ΑΡΗ σε ένα γεμάτο Κλ. Βικελίδης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ