Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ!

Τα καταφέραμε! Υποκλέψαμε τα χαρτιά που βγήκαν από το φαξ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Τρυπώσαμε στα γραφεία και καταφέραμε να μάθουμε ποιοί από τους δεκάδες στόπερ που προτάθηκαν ως στόπερ έχουν ξεχωρίσει και παίζουν σοβαρά για την θέση που χηρεύει μετά την πώληση του Στέλιου Μαλεζά.


Το transfernews.gr αποκλειστικά παρουσιάζει τι παίζει με τους στόχους που υπάρχουν και αναλύει τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης. Γιατί για εμάς δεν υπάρχουν Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, ούτε έτοιμα ονόματα.

Υπάρχει ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πάμε λοιπόν:

1. Τζόρνταν Λοτιές: Κατά σύμπτωση ανήκει σε ομάδα που έχει νταραβέρια με τον ΠΑΟΚ.

Πρώτα πέρυσι με την περίπτωση του Ζοέλ Σαμί που δεν τελεσφόρησε και φέτος με την υπόθεση του Κυβιγιέ που τελικά κατέληξε στην Καέν.

Πρόκειται για 28χρονο στόπερ (μπορεί να παίξει και δεξι μπακ), το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Πολύ αθλητικός, πολύ καθαρός, μετρά 81 συμμετοχές την τελευταία τριετία στο Σαμπιονα και παραχωρείται λόγω πληθώρας στόπερ στο ρόστερ.

Η ομάδα της Λοραίνης θέλει να τον ξεφορτωθεί και ενδεχομένως να μην ζητήσει ούτε ευρώ. Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, έχει προσιτό κασέ, είναι θετικός στο ενδεχόμενο, αλλά μιλαει και με τουρκικές ομάδες.

2. Αντρέ Μπαΐα: Επίσης 28άρης, Βραζιλιάνος, στα 20 του κλήθηκε στην”σελεσάο” για το Gold Cup μαζί με κάποιους… Κακά, Ρομπίνιο, Αλεξ, Μαϊκόν, Λουιζάο, Ζούλιο Μπαπτίστα!

Η συνέχεια του δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή. Κόλλησε για μία επταετία στην Φέγενορντ (2004-11) όπου έζησε μαζί της τα πάντα.

Πέρυσι αποφάσισε να δεχθεί τα πολλά ευρώ της Σαμσουνσπόρ, όμως η ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος έμεινε ελεύθερος.

Μπαλαδόρος, ολίγον τι στρουμπουλός με τεράστια πείρα, είναι ελεύθερος, μιλάει με αρκετές τουρκικές ομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες του transfernews.gr η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι ένα… πενηντάρικο!

3. Μαρκ Τορεχόν: Η πιο ακριβή περίπτωση και το πιο “βαρύ” όνομα.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Εσπανιόλ έπαιζε να παίζει βασικός σε τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ απέναντι στην Σεβίλλη, την τελευταία τριετία έκανε σχεδόν 100 ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Σανταντέρ.

Το συμβόλαιο του 26χρονου Καταλανού κεντρικού αμυντικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όμως η Σανταντέρ που υποβιβάστηκε αδυνατεί να καλύψει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο του και αν βρεθεί ομάδα να του καλύψει το συμβόλαιο τον παραχωρεί ακόμα και δωρεάν.

4. Νούνο Ρέις: Ένας από τους περίφημους Πορτογάλους που κοιτάει ο ΠΑΟΚ. Εξαιρετική περίπτωση αφού πέρυσι ήταν αρχηγός της εθνικής νέων της Πορτογαλίας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκόσμιου Νέων!

Το κουσούρι του 21χρονου τεχνίτη στόπερ; Είναι σχετικά κοντός (1,84) κι αυτό είναι που του κόβει τα φτερά για μεγάλη καριέρα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.
Την τελευταία διετία έβγαλε μάτια στο Βέλγιο όπου έπαιξε σαν δανεικός στην Σερκλ Μπριζ, όντας ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος.

Μέχρι πρότινος υπολογιζόταν μόνο για την β’ ομάδα των “λιονταριών”, αλλά τις τελευταίες ημέρες ο Σα Πίντο τον κάλεσε στην πρώτη ομάδα για να δει τι ψάρια πιάνει.

Πιο εφικτό σενάριο η πρόταση για δανεισμό (ίσως με οψιόν αγοράς), αφού η Σπόρτινγκ πιστεύει σε αυτόν…

Πηγή: transfernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ