Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Sydney Sweeney: Οι… χαοτικές mirror selfies της ηθοποιού


Η Sydney Sweeney επισήμανε τα… προσόντα της σε μια παρουσίαση με «χαοτικές» mirror selfies που μοιράστηκε σήμερα Σάββατο.

Η σταρ του «Euphoria», 26 ετών, φόρεσε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση Miu Miu με εμπριμέ μίνι φούστα από ποπλίνα (1.463 $) και ασορτί τοπ (856 $) καθώς έδειξε τα προτερήματά της.

Συνδύασε το look με μια πάνινη τσάντα Miu Miu Ivy (1.850$) .

«Δεν βγάζω συχνά selfies στον καθρέφτη, αλλά όταν το κάνω είναι χαοτικές», έγραψε στο Instagram.

(κλικ στο βελάκι στα δεξιά της φωτο για να δείτε όλες τις πόζες της)


Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με το να ξεκουμπώνει τη νέα τσάντα Miu Miu στην ιστορία της. Το πορτοφόλι περιλάμβανε ένα ασορτί φουλάρι μπαντάνα που ήταν δεμένο γύρω από την επάνω λαβή.

Η Sweeney δημοσιεύει όλο και πιο σέξι φωτογραφίες, αφού μετακόμισε στην παραθαλάσσια ιδιοκτησία της στη Φλόριντα, αξίας 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Sweeney φωτογραφήθηκε με το μπικίνι της μερικές φορές τον περασμένο μήνα απολαμβάνοντας τις ανέσεις στο νέο σπίτι. Εκτός από μια θερμαινόμενη πισίνα, η οποία διαθέτει υδρομασάζ και περιποιημένο κατάστρωμα πισίνας, η πίσω αυλή της διαθέτει επίσης τζάκι και ιδιωτικό σκάφος, όπου μπορεί να συμμετέχει σε θαλάσσια σπορ ακριβώς από την αυλή της.

Συνολικά, το σπίτι των 7.720 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει έξι υπνοδωμάτια , οκτώ μπάνια, κουζίνα σεφ, αίθουσα κρασιού με 520 μπουκάλια, ενυδρείο 330 γαλονιών, ανελκυστήρα, γυμναστήριο στο σπίτι, αίθουσα παιχνιδιών και χώρο στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ