Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ζευγάρι έδωσε πάνω από 1.500.000 ευρώ για να αγοράσει ένα αρχοντικό, αλλά όταν μπήκε μέσα βρήκε μια δυσάρεστη έκπληξη


Ζευγάρι αγοράζει αρχοντικό αξίας 1.500.000 λιρών για να διαπιστώσει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αφαιρέσει σημαντικά αντικείμενα μετά την πώληση

Ένα ζευγάρι διαπίστωσε με τρόμο ότι από το εντυπωσιακό κτήμα που αγόρασε αξίας 1,5 εκατομμύριων λιρών είχαν αφαιρεθεί τα πιο πολύτιμα αντικείμενα και είχαν μείνει μόνο τα κουφάρια.

Ο Martin και η Sarah Caton ήταν πανευτυχείς όταν έκλεισαν τη συμφωνία για το νέο τους αρχοντικό στην Κορνουάλη. Το Bochym Manor διέθετε μια υπέροχη δρύινη σκάλα, μια βιβλιοθήκη με επένδυση καρυδιάς και μια απίστευτη ιστορία που χρονολογείται από το 1060.

Το γοτθικής αναβίωσης σπίτι δέκα υπνοδωματίων διέθετε ακόμη και μυστικά περάσματα, ιστορικά βιτρό παράθυρα και πολλά άλλα.



Ωστόσο, όταν το ζευγάρι πάτησε το πόδι του στο εσωτερικό του για πρώτη φορά μετά την αγορά του ακινήτου, η χαρά του μετατράπηκε σε αγανάκτηση και θυμό.

Ανακάλυψαν ότι ο πρώην ιδιοκτήτης Dr. Mark Payne είχε ξηλώσει πόρτες, παράθυρα, τζάκια, δάπεδα, υδρορροές, ακόμη και τα υδραυλικά του αρχοντικού.

Τρία από τα τέσσερα λουτρά είχαν εξαφανιστεί και τα υπέροχα βιτρό παράθυρα είχαν αφαιρεθεί, όπως και μέρος της επένδυσης της βιβλιοθήκης.

Ο κ. Caton δήλωσε: «Ήμουν συντετριμμένος. Ήταν σαν να ήταν εμπόλεμη ζώνη ή σαν ανεμοστρόβιλος να είχε καταστρέψει το μέρος. Πήρε σχεδόν κάθε πόμολο πόρτας, τα πλακάκια από τον τοίχο, οι κλειδαριές είχαν αφαιρεθεί.

Τόσο ο Caton, όσο και η σύζυγός του είχαν τις υποψίες τους ότι κάτι «δεν πήγαινε καλά» προτού τους δοθεί το κλειδί του αρχοντικού κοντά στο Helston, αφού ο δρ Payne είχε βρει δικαιολογίες για να τους εμποδίσει να έρθουν να το δουν.

Παρά το κακό προαίσθημα που είχαν για τη συμφωνία, προχώρησαν στην αγορά σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να μετατρέψουν το κτήμα σε εξοχικές κατοικίες και χώρο για γάμους.

Περιγράφοντας τη στιγμή που το είδαν για πρώτη φορά, ο κ. Caton παραδέχτηκε ότι όλοι οι «χειρότεροι φόβοι» τους είχαν γίνει πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ