Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ παίρνει απόψε την πρόκριση μέσα στην Μπάνια Λούκα! Πώς θα δείτε το ματς


Ο ΠΑΟΚ έχοντας το προβάδισμα του 3-2 της Τούμπας αντιμετωπίζει απόψε την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία για να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι νέες μεταγραφές της ομάδας μπορεί να εκτοξεύουν την αξία του ωστόσο ο καθρέφτης είναι το χορτάρι, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει διακαώς την ιστορική πρόκριση στο Champions League.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι μόνο η πρόκριση, περιμένοντας από τους παίκτες του να δώσουν το 100% της ενέργειάς τους με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση.

Ο στόχος της συμμετοχής στο League Stage του Champions League είναι μεγάλος για τον ΠΑΟΚ, όπως υπογράμμισε ο Σβαμπ, με τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν στη Βοσνία χωρίς προβλήματα καθώς ο Λουτσέσκου έχει λευκό απουσιολόγιο.

Στην αποστολή μπήκαν όλοι οι νέοι παίκτες, με εξαίρεση τον Νάσμπεργκ που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και τον Τασουντάλι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σε αυτήν βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο αγώνας Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό Novasports Prime στις 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ