Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

O Τζιάνι Ινφαντίνο επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται το επόμενο FIFA videogame


Είναι γνωστό πως από τη στιγμή που FIFA και EA Sports δεν τα βρήκαν για το μέλλον της σειράς videogames FIFA, όλα άλλαξαν. Η EA Sports χάραξε (μετά από 30 χρόνια) τον δικό της δρόμο και μετονόμασε τα FIFA Videogames σε EA Sports FC, με πρώτο από αυτά το EA Sports FC 24 που κυκλοφόρησε πέρσι τον Σεπτέμβριο.

Από την άλλη πλευρά, η FIFA έχει δηλώσει πως δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα συνεχίσει τη σειρά με άλλη εταιρεία ανάπτυξης, ωστόσο από την ανακοίνωση του διαζυγίου κι έπειτα, δεν έχουμε καμία απολύτως εξέλιξη από πλευράς Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, επιβεβαίωσε πρόσφατα πως τα επόμενα FIFA videogames ετοιμάζονται για να ενισχύσουν την gaming ταυτότητα της, ενώ πέταξε και τα βέλη του προς την EA Sports: «θα αναπτύξουμε ένα νέο e-game, γιατί η εξομοίωση του ποδοσφαίρου έχει την ταυτότητα FIFA. Για εκατοντάδες εκατομμύρια παίκτες και παιδιά στον κόσμο, όταν παίζουν ένα ποδοσφαιράκι, παίζουν FIFA.
Δεν μπορεί να έχει άλλο όνομα». Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για το θέμα. Υπήρξαν πληροφορίες πως η FIFA θα συνεργαστεί με την Konami για να αποτελέσει το eFootball (πρώην PES) την μετεξέλιξη των FIFA games, ενώ υπάρχουν και αναφορές πως η FIFA έχει προσεγγίσει την 2K Sports, η οποία ειδικεύεται στα αθλητικά videogames.

Αναμένουμε εξελίξεις για το θέμα στο επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ