Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Τα αποψινά ματς του Euro – «Τελικός» πρόκρισης για Ιταλία και Κροατία στον 2ο όμιλο


Με την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου συνεχίζονται απόψε τα ματς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τα οποία θα αρχίσουν ταυτόχρονα στις 22:00.

Στη Red Bull Αρένα της Λειψίας διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς με την Ιταλία να τίθεται αντιμέτωπη της Κροατίας. Η «σκουάντρα ατζούρα» έχει τρεις βαθμούς και θέλει νίκη για να είναι 100% σίγουρη ότι θα βρεθεί στα νοκ άουτ ματς. Από την άλλη, οι Κροάτες έχουν έναν βαθμό και, εφόσον νικήσουν θα έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης αφού θα μείνουν εκτός των 16, μόνο στην περίπτωση που η Αλβανία νικήσει την Ισπανία, και μάλιστα με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ, πράγμα που δεν συγκεντώνει αρκετές πιθανότητες να συμβεί.

Πολύ πιο δύσκολο λοιπόν, το έργο των Αλβανών στην Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα του Ντίσελντορφ, αφού η Ισπανία, που έχει 6 βαθμούς παρουσιάζεται πολύ ισχυρή, με το άστρο του 16χρονου Λαμίν Γιαμάλ να λάμπει στα γήπεδα της Γερμανίας. Η ομάδα της γειτονικής χώρας θέλει μόνο νίκη κόντρα στη «φούρια ρόχα» αλλά και θετικό goal average έναντι της Κροατίας -αφού οι δύο τους είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2 στο μεταξύ τους ματς- εφόσον αυτή νικήσει τους Ιταλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ