Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον ρόλο του Ψαλιδοχέρη από τους Τομ Χανκς, Τομ Κρουζ και Μάικλ Τζάκσον


Ο Τζόνι Ντεπ και ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον θυμούνται αυτό που ξεκίνησε η πολυετής συνεργασία τους στην οθόνη.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, «Ψαλιδοχέρης» του 1990, αναπτύχθηκε μια άμεση σχέση μεταξύ του Μπάρτον, του σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφου του έργου, και του σταρ. Όπως δείχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον 65χρονο Μπάρτον, υπήρχαν και άλλες επιλογές για τον ομώνυμο ρόλο.
Ο 61χρονος Ντεπ λέει στη συνέντευξή του στο άτιτλο ακόμα ντοκιμαντέρ της Τάρα Γουντ ότι είδωλα του Χόλιγουντ, από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Μάικλ Τζάκσον, είχαν έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον για να παίξουν τον ψαλιδοχέρη ήρωα της ιστορίας. Ο Τομ Κρουζ αποκαλύπτει ότι «δεν ήταν πολύ μακριά από το να παίξει πραγματικά τον Έντουαρντ Ψαλιδοχέρη - αληθινή ιστορία».


Ο ηθοποιός πήρε τελικά τον αγαπημένο ρόλο και δήλωσε ότι το σενάριο του Μπάρτον και της Καρολίν Τόμσον «πέρασε μέσα από τα πάντα, τα πάντα, τα στερεά και έφτασε στον πυρήνα αυτού που είμαι. Η γραφή ήταν πανέμορφη. Ο χαρακτήρας ήταν όμορφος. Αυτό που υποθέτω [με προσέλκυσε] συναισθηματικά ήταν ότι ο Έντουαρντ ήταν εγώ. Είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ