Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Η καταγγελία ασκούμενης δικηγόρου σε βάρος γνωστού ποινικολόγου για ενδοοικογενειακή βία – «Με χτύπησε στο πρόσωπο και με έβρισε»


Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μια καταγγελία που έγινε στα τέλη Απριλίου, από 43χρονη ασκούμενο δικηγόρο, σε βάρος ενός 69χρονου πολύ γνωστού ποινικολόγου -με πλούσια τηλεοπτική παρουσία– για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που καταγγέλθηκε φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Απριλίου 2024 όταν περίπου στις 20:00 το βράδυ η 43χρονη πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση βάρος του δικηγόρου (και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛΑΣ) για «ενδοοικογενειακή βία» και «εξύβριση».

Όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. η 43χρονη, ο ποινικολόγος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε. Από τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν το περιστατικό δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button. Η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μετά την καταγγελία της ο 69χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί. Να σημειώσουμε, ότι ο γνωστός ποινικολόγος προχώρησε κι αυτός σε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι η 43χρονη του επιτέθηκε.

Τέλος, η 43χρονη φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον ποινικολόγο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ