Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Κάτι εντυπωσιακό συμβαίνει στα γεννητικά όργανά σας όταν πεθαίνετε, εξηγεί ιατροδικαστής


Ένας ιατροδικαστής προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει στην ανδρική ανατομία μετά το θάνατό σας, αφού απάντησε στην ερώτηση ενός περίεργου χρήστη του Reddit

Ένας ιατροδικαστής ρωτήθηκε στο Reddit τι πραγματικά συμβαίνει στο μόριο των ανδρών μετά το θάνατο και δεν δίστασε να απαντήσει και να ενημερώσει διεξοδικά τους χρήστες του διαδικτύου.

Υποθέτουμε ότι αν συνεχίζεται να διαβάζετε, είστε λίγο περίεργοι για τέτοιου είδους θέματα, αλλά για να σας προειδοποιήσουμε, τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα...

Η ερώτηση που εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Reddit ήταν: «Τι συμβαίνει στα d**ks όταν το σώμα αποσυντίθεται;». Ο ειδικός έδωσε μια απάντηση που δεν άρεσε σε κανέναν. «Φουσκώνουν, πρήζονται, πρασινίζουν και γίνονται σκουλήκια όπως και το υπόλοιπο σώμα».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι τα μόρια των αποθανόντων ασθενών εξετάζονται από τους ειδικούς για ιατρικούς λόγους. Ο ιατροδικαστής πρόσθεσε: «Πρέπει να αφαιρέσουμε τα κοσμήματα, αν έχουν σκουλαρίκια στα γεννητικά όργανα, και αν υπάρχει καθετήρας, πρέπει να τον αφαιρέσουμε επίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ