Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

«Το Μυστικό της Πεταλούδας»: Η Λίλιαν μεταφέρεται στο νοσοκομείο


Στο σημερινό διπλό επεισόδιο (67ο & 68ο) της νέας καθημερνής σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας», που θα προβληθεί στις 16:45, στο OPEN:

Η Ειρήνη ρωτάει την Εύα, αν ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος. Η Εύα προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι, της λέει την ίδια δικαιολογία, που της είπε κι ο Χριστόφορος, αλλά, η Ειρήνη δεν την πιστεύει και την πιέζει να της πει την αλήθεια.

Ο Στέφανος λέει στον Νικόλα ότι θα εκβιάσει τον Γιάννο, δήθεν ότι έχει αποδείξεις εις βάρος του, για να τον κάνει να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον Γεωργίου. Ο Νικόλας προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, γιατί είναι επικίνδυνο και μαλώνουν ξανά.

Η Λίλιαν μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την πτώση της απ΄ τη σκάλα στο σπίτι του Άρη και ο Άρης αγωνιά για το αν έχασε ή όχι το μωρό.

Ο Μάρκος τηλεφωνεί στην Ειρήνη για να μάθει, αν βρήκε κάτι για τον Κυριάκο, αλλά, η Ειρήνη του τα μασάει. Υποψιασμένος πως η Ειρήνη αποφάσισε να τα παρατήσει, λέει στην Κρίστια ότι θα τον ψάξει μόνος του και της ζητάει να τον βοηθήσει. Η Κρίστια, που ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Ο Γιάννος συνεχίζει να ψάχνει για τη Μαρίνα και η Ειρήνη του λέει πως δεν ήταν σε καμία πτήση από Κύπρο για το εξωτερικό. Ο Γιάννος παίρνει ένα ανώνυμο, απειλητικό μήνυμα στο κινητό του σε σχέση με το φόνο του Γεωργίου και αποφασίζει να μάθει ποιος του το έστειλε.

Η Μαρκέλλα με τον Φίλιππο προσπαθούν να βρουν τη Ραφαέλλα Δρόσου, την κοπέλα του Χρυσοχόου, ελπίζοντας ότι θα τους βοηθήσει ν΄ αποδείξουν πως ο Γιάννος ήταν το καρφί του. Δεν είναι, όμως, εύκολο να τη βρουν, αφού τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.

Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια πως είναι αποφασισμένος να μάθει, αν ο Κυριάκος έχει σχέση με το ατύχημα της Αλεξίας. Η Κρίστια ανήσυχη γι΄ αυτό, το λέει στην Εύα και της ζητάει να κάνει κάτι για να μη μάθει ο Μάρκος πως ο Κυριάκος είναι ο Χριστόφορος.

Ο Γιάννος πάει στο σπίτι του Χριστόφορου και τον ρωτάει πού είναι η Μαρίνα, ενώ ο Θέμης ψάχνει τη Λίλιαν και μαθαίνει πως είναι στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, που είχε στο σπίτι του Άρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ