Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Οι 5 τύποι ζευγαριών στις διακοπές: Εσύ, ποιος νομίζεις ότι είσαι;


Αθεράπευτα ρομαντικοί, φοβερά κοινωνικοί ή βαριέστε με το που φτάσετε στο νησί;

Αν δεν έχεις ήδη φύγει για διακοπές, ελπίζουμε να είσαι στη φάση που φτιάχνεις βαλίτσα για να αποδράσεις κάπου μαγικά με τον σύντροφό σου. Το να ταξιδεύεις μαζί του, είναι πολλά περισσότερα από τα προφανή και από το ότι απλά πηγαίνεις κάπου ωραία μαζί του. Για να μη βρεθείτε να τσακώνεστε στα σοκάκια κάποιου νησιού, καλό είναι να έχετε καταλήξει από κοινού στο πώς θέλετε να περάσετε τον κοινό σας χρόνο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά και ο τύπος ζευγαριού, στον οποίο ανήκετε, όταν πάτε διακοπές.

Εσύ, τι τύπος ζευγαριού είσαι με τον σύντροφό σου, όταν πάτε διακοπές;


Aθεράπευτα ρομαντικοί
Όπου κι αν βρεθείτε, θα εκδηλώσετε τον έρωτά και τον ενθουσιασμό σας. Ιδανικός προορισμός, η Ιταλία, εκεί που γεννήθηκαν ο ρομαντισμός και οι ιστορίες αγάπης. Και οι δύο στάζετε μέλι και δεν αποχωρίζεστε ο ένας την αγκαλιά του άλλου.

Καλοφαγάδες
Πριν καλά - καλά φτάσετε στον προορισμό σας, κάνετε στάση σε ένα ξακουστό ταβερνάκι για το οποίο μιλούν όλοι. Αγαπάτε και οι δύο τόσο το φαγητό που το βάζετε προτεραιότητα. Ναι, ακόμη και πριν την παραλία.

Βαριέστε εύκολα
Αποφεύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει κυρίως με τον πολιτισμό όταν είστε διακοπές ακριβώς επειδή οι περιηγήσεις σε μουσεία και μνημεία ενός τόπου, σας κάνουν να βαριέστε πολύ εύκολα. Αποφεύγετε γενικά να κάνετε τα ίδια πράγματα γιατί τη δεύτερη κιόλας φορά, σας φαίνονται ανιαρά οπότε το κοινό σας ταξίδι πρέπει να είναι πολύ οργανωμένο και σχεδιασμένο με μπόλικη περιπέτεια και προκλήσεις.

Ελεύθερα πνεύματα
Το πιο πιθανό είναι ότι εσείς οι δύο, παντρεύτηκατε σε κάποια παραλία, χορεύοντας στην άμμο ξυπόλητοι και με στεφάνια από λουλούδια στα μαλλιά. Είτε στα 20 είτε στα 70, σας αρέσει να είστε ελεύθερα πνεύματα, χωρίς συμβιβασμούς και πρόγραμμα. Ξυπνάτε και σχεδιάζετε τη μέρα χωρίς άγχος. Όπως κυλήσει. Και αυτό είναι που κάνει τις διακοπές σας φανταστικές.

Λάτρεις της γαλήνης
Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θέλετε κανείς να διαταράξει την ηρεμία σας όταν πάτε κάπου μαζί για διακοπές. Επιλέγετε το πιο απομονωμένο νησί που θα σας χαρίσει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και ξεκούρασης, κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή σας. Έχετε συνειδητοποιήσει και οι δύο, ότι η μαγεία κρύβεται στην απλότητα της ζωής και δεν αφήνετε τίποτα να σας εκνευρίσει και να σας χαλάσει τη διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ