Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Τέσσερις υποθέσεις κλοπών εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών - Γυναίκα άρπαξε από όχημα τσαντάκι με 6.000 ευρώ


Τέσσερις υποθέσεις κλοπών εξιχνίασαν μετά από συνεχιζόμενη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ:

«Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών εξιχνίασαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών (3 τετελεσμένες και 1 απόπειρα), που έλαβαν χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους και σχημάτισαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων.

Αναλυτικότερα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

– 49χρονης ημεδαπής και ημεδαπού συνεργού της, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μέσα Δεκεμβρίου του 2022, η 49χρονη αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα στην περιοχή των Συκεών ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ, έγγραφα και τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συνεργός της.

– 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του τρέχοντος έτους διέρρηξε δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Νεάπολης και αφαίρεσε από το ένα εξ αυτών τσάντα με τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε συναλλαγές αξίας (438) ευρώ.

– αλλοδαπού, ο οποίος τον Μάιο του 2023 αφαίρεσε από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του, τις οποίες στη συνέχεια τοποθέτησε σε όχημα ιδιοκτησίας του.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στο αρμόδιο εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ