Είναι γεγονός πως το να βράσεις ένα αυγό ίσως είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη μαγειρική.
Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η ώρα για το καθάρισμά του; Η αλήθεια είναι πως ειδικά όταν το αυγό είναι πολύ φρέσκο, το να το καθαρίσεις δεν είναι και τόσο εύκολο.
Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που θα κάνει το καθάρισμα του αυγού, πανεύκολη υπόθεση. Και ίσως δεν στο έχει πει κανείς αυτό.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στο νερό που βράζει και έχεις τοποθετήσει μέσα τα αυγά, μια φέτα λεμονιού. Το ξεφλούδισμα θα γίνει πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ποτέ. Δοκιμάστε το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ