Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Η πιο «καυτή» πυροσβέστης της Γερμανίας παίζει και σαξόφωνο


Αυτό το κορίτσι έχει πάρει... φωτιά. Η Anike Ekina - η οποία εργάζεται στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σώμα Schwarzenbek στο Schleswig-Holstein - μόλις κέρδισε τον τίτλο της «πιο καυτής πυροσβέστη της Γερμανίας».

Η Ekina έχει κάνει τον κόσμο να ζεσταθεί με τα σέξι στιγμιότυπα που ανεβάζει στο Instagram της, και οι followers ξεπερνούν τους 1,6 εκατομμύρια στον επίσημο λογαριασμό της.

Η 36χρονη δεν δίνει μάχη μόνο με τις φλόγες, αλλά μπορεί επίσης να βάλει φωτιά στην πίστα καθώς παίζει σαξόφωνο.

Η Ekina κέρδισε πρόσφατα το βραβείο Venus για ένα σόλο της στο σαξόφωνο στη νούμερο 1 ερωτική έκθεση της Γερμανίας. Όπως αποκάλυψε είχε σχέδια να κάνει περιοδείες με το μουσικό της σχήμα, ωστόσο δεν πρόλαβε λόγω της πανδημίας.
«Έχω ήδη ηχογραφήσει μερικά τραγούδια και ήθελα να ξεκινήσω ως σαξοφωνίστρια, αλλά μετά ήρθε ο κορωναϊός», δήλωσε στο Jam Press η εκρηκτική Ekina.

«Θα κάνω περιοδεία με σαξόφωνό μου τον επόμενο χρόνο. Σε πάρτι στην Ίμπιζα, σε κλαμπ, ο κόσμος μπορεί επίσης να με κλείσει για εκδηλώσεις. Έχουμε ήδη πολλές προτάσεις», λέει η Ekina.


Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη μουσική, η Ekina έχει ορκιστεί: «Φυσικά, θα παραμείνω πιστή στην πυροσβεστική!»

Εν τω μεταξύ, αρκετοί από τους followers της στο Instagram της ευχήθηκαν καλή τύχη στην καριέρα της.

«Παίζεις σπουδαίο σαξόφωνο καλή τύχη», είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συνέχισε: «Ουάου, σούπερ σέξι».

«Ουάου, πάλι ώρα για σαξόφωνο, οπότε καλή διασκέδαση», έγραψε ένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ