Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Νίκος Κοκλώνης εισβάλει δυναμικά και στον χώρο του κινηματογράφου - Τι θέλει να φτιάξει


Στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προχώρησε η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη, Barkingwell Media Α.Ε η οποία, εντός του 2023 φιλοδοξεί να επεκταθεί σε πολλούς τομείς. Συγκεκριμένα, μετά από γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αποφασίστηκε η Barkging Well το νέο έτος να αναπτυχθεί στους τομείς της μυθοπλασίας, των κορυφαίων ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας.

Η είσοδος του Νίκου Κοκλώνη και της Barkingwell Media στο χώρο του κινηματογράφου γίνεται μετά από την κίνηση του επιχειρηματία να αναλάβει χρέη συμπαραγωγού στην ιστορική δραματική ταινία, Σμύρνη Μου Αγαπημένη, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση. H ταινία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση για την καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές μέρες το όνομα της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη είχε βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων έπειτα από κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μια κόντρα που οδήγησε τον επιχειρηματία να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας του και στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η Barkingwell media έχει μετοχικό κεφάλαιο 5,2 εκατομμύρια ευρώ,ενώ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε 7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2022»

Η ανακοίνωση της Barking Well Media Α.Ε.Η BARKINGWELL MEDIA Α.Ε. ακολουθώντας πορεία συνεχούς ανάπτυξης, προχώρησε σε νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.852.670 ευρώ, κατόπιν απόφασης της έκτακτης αυτόκλητης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας την 24η Νοεμβρίου 2022. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβλήθηκε με τραπεζικές καταθέσεις και πιστοποιήθηκε από το Γ.Ε.ΜΗ. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 7.056.670 ευρώ, διαιρούμενο σε 7.056.670 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστη.

Παράλληλα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η Γ.Σ. των μετόχων συζήτησε και αποφάσισε την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για το 2023 και ειδικότερα στους τομείς της μυθοπλασίας, των κορυφαίων ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου. Επιπλέον, αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ