Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δείτε βίντεο από την Black Friday στις ΗΠΑ και θα καταλάβετε τη μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα


Πλάνα από τη Black Friday στην Αμερική αποδεικνύουν γιατί στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η «μέρα». Στη χώρα μας οι αλυσίδες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα ταγκαλάκια που τρώνε το "κουτόχορτό"...

Viral στο Tiktok έχουν γίνει βίντεο που δείχνουν χαρούμενους και ενθουσιασμένους καταναλωτές στις ΗΠΑ να αγοράζουν τη Black Friday ακριβά gadget με μόλις επτά δολάρια. Είναι η μέρα που περιμένουν όλοι οι Αμερικανοί για να κάνουν τις αγορές τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει να συμβαίνει στην Ελλάδα.
Η σύγκριση μεταξύ της Black Friday στις ΗΠΑ και στην χώρα μας μόνο θλίψη μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές, που φέτος είδαν ελάχιστη διαφορά στις τιμές τη συγκεκριμένη μέρα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σημειώθηκαν και απάτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση που είχαν τα καταστήματα τις ημέρες Black Friday ήταν μεγάλη. Αυτές τις ημέρες η κίνηση είναι επίσης αυξημένη για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τις εικόνες που έρχονται από καταστήματα της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ